Afkitten

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

BADKAMER AFKITTEN

Het is belangrijk om vocht buiten uw huis te houden en warmte binnen uw huis. Regelmatig komt het voor dat door slecht kitwerk, vocht in kieren en naden kan komen, met alle gevolgen van dien. Doordat de badkamer de meest vochtige ruimte in huis is, heeft deze op het gebied van kitwerk, het meeste aandacht nodig.

 

SCHIMMELVORMING

Schimmelvorming binnen maar ook buiten de badkamer ontstaat doordat water niet goed kan weglopen. Doordat water stilstaat ontstaat er bacterievorming en uiteindelijk schimmelvorming op uw badkamer. Kijk eens naar uw douchruimte, hoe zien de kitnaden rondom de douchebak eruit?

 

KIT HEEFT ONDERHOUD NODIG

Kit is flexibel maar deze flexibiliteit is niet oneindig en daarom is goed onderhoud belangrijk. Het onderhouden van kitnaden en afdichtingen kost slechts een fractie van wat het repareren (of erger nog een compleet kozijn vervangen) kost. Naast het afkitten van uw badkamer kunt u bij Berry Markus Schilderwerk ook terecht voor het afkitten van uw complete keuken of bijvoorbeeld toilet. Denk hierbij aan sanitair,het kitten van vloervoegen,vensterbanken,kozijnen en beglazing.

 

COMPLEET KITWERK

Naast badkamers en ruimten binnenshuis is er ook veel kitwerk aan de buitenzijde van uw huis welke onderhoud nodig hebben. De medewerkers van Berry Markus zorgen voor goed kitwerk en adviseren u over het onderhoud hiervan.

 

Vraag hier een offerte voor kitwerk aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.