Airless spuiten

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

Schilderwerk binnenshuis

AIRLESS SPUITEN

Het steeds populair wordende 'airless spuiten' kent veel toepassingen, ook binnenshuis. In de volksmond wordt dit ook wel 'machinaal texen' of 'witten' genoemd. Wanden en plafonds kunnen egaal geschilderd worden zonder dat er een kwast aan te pas komt. Onder hoge druk voorziet de airless verfspuit de muren of plafonds van latex met een prachtig eindresultaat. Belangrijk hierbij is wel dat alles wat niet van verf voorzien dient te worden, goed is afgedekt.

 

KOSTEN AIRLESS SPUITEN

De soort verf en het aantal vierkante meters bepalen in voor een groot gedeelte de prijs van het 'airless spuiten'. Door een gespecialiseerde opleiding in gecertificeerd materiaal zetten de schilders keer op keer een prachtig resultaat neer, met een tevreden klant als eindresultaat.

 

MILEU

Door milieubewust te ondernemen behoort dit schildersbedrijf uit Sint Oedenrode zeker tot de categorie ' duurzame ondernemers'. Door verf te gebruiken op waterbasis, vloeistoffen te scheiden en deze op een milieubewuste manier af te voeren dragen deze schilders zeker hun steentje bij aan een beter milieu.

 

MAAK KENNIS

Berry Markus komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Zijn vakmanschap is eerlijk geprijsd en u zal zien dat hij heeft voor elk budget een passende oplossing heeft.

 

 

Vraag een offerte aan voor airless spuiten of neem contact op.