Behangen

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

Behangen Sint Oedenrode

MUREN ZELF BEHANGEN OF PERFECT LATEN VOORZIEN VAN BEHANG?

We hebben we allemaal wel eens geprobeerd om een muur te behangen of zagen het iemand anders doen op tv of internet. Dit verliep niet altijd met succes omdat mooi en netjes behangen een ware kunst is. Tegenwoordig worden er vele soorten structuurbehang gebruikt met een doorlopend motief of design, welke netjes en secuur geplakt dienen te worden om het motief ononderbroken door te laten lopen.

 

VOORDEEL DOOR ERVARING

Door goede inkoopafspraken met de groothandel profiteert u van een prijsvoordeel. Het prijsverschil tussen zelf proberen te behangen en professioneel laten doen scheelt u tijd, stress en irritaties. Daarnaast kunt u genieten van een fantastisch eindreulstaat. De medewerkers van Berry Marksu Schilderwerken repareren uw wand of egaliseren (gladmaken) tot een compleet glad oppervlak zodat deze perfect behangen kan worden.

 

NAADLOOS

Het is zonde om dit duurzame een mooie behang 'net niet' netjes op uw muur te hebben. Een irritatie die waarschijnlijk dagelijks terugkomt en eenvoudig voorkomen had kunnen worden. Met de exacte hoeveelheid lijm, het juiste gereedschap en jarenlange ervaring weten de medewerkers van Berry Markus Schilderwerken het over hebben.

 

Vraag hier een behang-offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.

 

"Wanneer mensen zelf gaan behangen zien wij regelmatig dat zij beginnersfouten maken die op een later moment niet meer hersteld kunnen worden, ook niet door een professionele behanger. In veel gevallen wordt het oude behang niet goed verwijderd en gebruiken ze het verkeerde gereedschap. Die mensen balen dan enorm en kiezen alsnog om het door ons opnieuw te laten behangen."