Binnenshuis

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

LAAT UW HUIS VAN BINNEN SCHILDEREN

Deuren en kozijnen krijgen binnenhuis vaak hinderlijke gebruikerssporen. Deze ontstaan onder andere door (huid-)vet als gevolg van aanraking maar ook door vocht wat ontstaat door douchen en koken. Je leeft en geniet in je huis maar helaas laat dit wel zijn sporen na en blijft uw woning niet eeuwig in nieuwstaat. Om uw huis van binnen in goede staat te houden is het raadzaam om regelmatig schilderwerk te laten uitvoeren.

 

Daarnaast kan het gebeuren dat u raakt uitgekeken op een kleur of dat een ruimte in huis een nieuwe bestemming krijgt. Zijn de kinderen bijvoorbeeld al jaren uit huis maar zijn de slaapkamers nog steeds ongewijzigd? Laat u adviseren door de medewerkers van Berry Markus en geef de kamers in uw huis een nieuwe bestemming en een nieuwe uitstraling!

 

Als u geen zin heeft in half werk, verfspetters op de vloerbedekking of muren waarbij de verf niet goed dekt? Kies voor Berry Markus Schilderwerken. Door zijn oog voor detail en zeer secure werkwijze heeft hij in de afgelopen jaren in vele woningen mogen schilderen.

 

De medewerkers van Berry Markus schilderwerken werken secuur en geven u een prachtig en dekkend resultaat. Ze nemen de tijd om het echt goed te doen en zorgen dat ze in alle hoekjes komen. Het hout en kunststof wat gebuikt is in uw woning is beter beschermd met de hoogwaardige lakken die gebuikt worden.

 

VOOR IEDEREEN EEN PASSENDE OPLOSSING!

Vraag hier een schilderwerk-offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.