Kleuradvies

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

KLEURADVIES & PRODUCTADVIES

Door de jaren heen zijn er veel verschillende huizen gebouwd, in veel verschillende stijlen met uiteenlopende materialen. U kunt door nieuwe kleuren uw huidige ruimte een totaal nieuwe uitstraling geven.

 

WELKE SOORT VERF HEB IK NODIG?

Omdat elk materiaal een andere voorbehandeling betreft,komen wij graag bij u langs om een goede inschatting van de situatie te maken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en geeft u een perfect beeld van de kosten om uw plafond te laten schilderen. De medewerkers van Berry Markus Schilderwerken werken netjes. Voor, tijdens en na het schilderwerk. Zij dekken indien nodig uw vloer, muren en eventuele moeilijk verplaatsbare meubels af met hoogwaardige afdekfolie zodat deze tegen eventuele verfspetters zijn beschermd.

 

GOED EN DUIDELIJK ADVIES IN 3D!

Een andere kleur verf op uw plafond maakt de ruimte groter of legt juist de focus op de muren. Neem vandaag nog contact op dan komen de medewerkers van Berry Markus u graag vrijblijvend adviseren wat voor u de beste oplossing is. U krijgt tijdens het kennismakingsgesprek ruim de tijd om uw ideeën te delen met de medewerker van Berry Markus. Deze ideeën worden uitgewerkt en gecombineerd met de haalbare toepassingen binnen uw ruimte(n). Dit resulteert in een prachtige 3D-voorstelling van uw ruimte(n) zodat u op voorhand een goede en duidelijke indruk krijgt van het eindresultaat.

 

SCHERPE PRIJS

Door goede inkoopafspraken met de groothandel profiteert de klant van een prijsvoordeel. Het prijsverschil tussen zelf proberen te behangen en professioneel laten doen scheelt u tijd, stress en irritaties. Wij repareren uw wand of egaliseren (gladmaken) tot een compleet glad oppervlak zodat deze perfect behangen kan worden.

Vraag hier een kleur- en productadvies aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.