Plafondafwerking

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

Plafondafwerking door Berry Markus

PLAFONDAFWERKING

Heeft u nieuwe of bestaande plafonds dan voorzien de medewerkers van Berry Markus deze graag van een laag (muur)verf, of het nu gaat om matte of een glanzende verf, zij hebben ervaring met bijna elke beschikbare verfvariant op de markt. Door de jaren heen zijn er veel verschillende huizen gebouwd in veel verschillende stijlen en met uiteenlopende materialen.

 

WELKE SOORT VERF HEB IK NODIG?

Omdat elk materiaal een andere voorbehandeling betreft, komen wij graag bij u langs om een goede inschatting van de situatie te maken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en geeft u een perfect beeld van de kosten om uw plafond te laten schilderen. De medewerkers van Berry Markus werken netjes voor, tijdens en na het schilderwerk. Zij dekken indien nodig uw vloer, muren en eventuele moeilijk verplaatsbare meubels af met hoogwaardige afdekfolie zodat deze tegen eventuele verfspetters zijn beschermd. Een lichte(re) kleur verf op uw plafond maakt de ruimte groter of legt juist de focus op de muren. Neem vandaag nog contact op en de medewerkers van Berry Markus Schilderwerken komen u gratis en vrijblijvend adviseren wat voor u de beste oplossing is.

 

SCHERPE PRIJS

Door goede inkoopafspraken met de groothandel profiteert de klant van een prijsvoordeel. Het prijsverschil tussen zelf proberen te behangen en professioneel laten doen scheelt u tijd, stress en irritaties. Wij repareren uw wand of egaliseren (gladmaken) tot een compleet glad oppervlak zodat deze perfect behangen kan worden.

 

 

Vraag hier een offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.