Wandafwerking

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

WANDAFWERKING

Erg populair zijn momenteel glanzende elementen in uw woning. Niet alleen kleine meubels maar steeds vaker komen er verzoeken binnen om grote kasten of complete wanden te voorzien van glanzende verf (ook wel hoogglans verf genoemd). Omdat elke ondergrond een andere voorbewerking betreft is elke situatie anders en vraagt om een goede inschatting voordat er met schilderen begonnen kan worden.

 

TOEPASSINGEN

Wij kunnen onder andere staal schilderen, steen schilderen, beton schilderen of bijvoorbeeld kunststof schilderen. In elk geval hebben wij een passende oplossing, behalen wij het optimale resultaat en blijven onze klanten tevreden. U krijgt vooraf altijd een vrijblijvende offerte waarin wij duidelijk aangeven wat de kosten van uw project zijn. Indien u nog geen keuze heeft kunnen maken welk kleur of product het meest geschikt is kunt u gebruik maken van ons 'kleur en product advies'

 

SCHERPE PRIJS OP ALLE SOORTEN VERF & BEHANG

Door goede inkoopafspraken met de groothandel profiteert de klant van voordeel. Het prijsverschil tussen 'zelf proberen te schilderen' en 'professioneel laten schilderen' scheelt u tijd, stress en irritaties. Wij schilderen op een efficiënte, gestructureerde en secure manier zodat wanden perfect afgewerkt worden. U kunt er ook voor kiezen om uw wanden te laten behangen. Heeft u nog helemaal geen idee wat u kiezen moet , maak dan gebruik van het 'kleur- en productadvies'.

 

Vraag hier een offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.