Glaszetten

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

GLASZETTEN

Heeft u een nieuwe aanbouw of krijgt u nieuwe binnendeuren die voorzien moeten worden van enkelglas of dubbel glas? Laat deze ramen dan plaatsen door de professionals van Berry Markus.

 

U wilt natuurlijk dat het glas netjes in de deur zit en dat u er na de montage geen omkijken meer naar heeft. U krijgt garantie op een geplaatste en geleverde ruit. Wij zorgen er voor dat uw raamwerk schoon en vetvrij is zodat u het eindresultaat direct kunt beoordelen.

 

AFWERKING

Wanneer er nieuw glas in bijvoorbeeld binnendeuren geplaatst wordt, dienen de glaslatten verwijderd te worden. Nadat het glas correct geplaatst is worden de glaslatten teruggeplaatst en vastgezet. De medewerkers van Berry Markus Schilderwerken de glaslatten direct in de gewenste kleur schilderen. In alle gevallen kitten wij de raam netjes af en leveren wij goede kwaliteit van zowel glas als afwerking

 

GLASHELDER

Berry Markus komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Zijn vakmanschap is eerlijk geprijsd en u zal zien dat hij heeft voor elk budget een passende oplossing heeft. Door zijn goede relatie met de glasgroothandel profiteert u van inkoopkorting op zowel het glas als de kit.

 

 

Vraag een offerte voor glaszetten aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.