Houtrotreparaties

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

Schilderwerken

HOUTROT REPAREREN

Tegenwoordig worden de meeste huizen voorzien van kunststof kozijnen, maar de auhentieke woningen in ons land zijn voorzien van houten kozijnen. Door de klassieke uitstraling kiezen veel mensen om deze kozijnen te behouden. Echter is goed onderhoud van een houten kozijn van levensbelang en kan het ontstaan van houtrot voorkomen. Heeft u echter toch houtrot aan uw houten kozijn is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te (laten) repareren. Hiermee voorkomt u toename van de houtrot, onkosten door gevolgschade (bijvoorbeeld door lekken) of erger nog . . .het compleet vervangen van een kozijn.

 

HOUTROT AAN DEUR OF KOZIJN

De medewerkers zijn goed opgeleid en hebben inmiddels een rijke ervaring in het repareren van houten kozijen en deuren. Het permanent verwijderen van houtrot is een specialistische klus. Vervolgens dient het beschadigde hout gevuld te worden zodat de houtrot in de toekomst niet meer terug komt. Het vullen van het hout dient op een goede manier uitgevoerd te worden zodat het rottingsproces zeker niet zal toenemen of op een later moment zal terugkomen.

 

HOUTROT-INSPECTIE

De medewerkers van Berry Markus Schilderwerken komen graag bij u langs om een goede inschatting te maken van uw houtrot, tijdens een uitvoerige inspectie. Zij kunnen u een passende oplossing bieden en het probleem voor u oplossen. Zij schetsen voor u een duurzame oplossing en aan u is dan om voor u de beste keuze te maken. Indien u ervoor kiest om de houtrotreparatie uit te laten voeren door Berry Markus Schilderwerken dan bent u verzekerd van een kwalitatieve, goede reparatie. Er wordt uitsluitend gewerkt met repair care producten van hoogwaardige kwaliteit.

 

HOUTEN DELEN VERVANGEN

Mocht uw houtwerk in dusdanige staat zijn dat er noodzakelijk delen vervangen moeten worden dan kunt u rekenen op een vakbekwame timmerman. Door de jaren heen zijn er nauwe samenwerking gestart met een gerenomeerd timmerbedrijf uit de regio die samen met de medewerkers van Berry Markus Schilderwerken streven naar zeer tevreden klanten.

 

Vraag een offerte aan om houtrot te laten repareren of neem telefonisch contact op.