Buitenshuis

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

Schilderwerken Buitenshuis

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

UW HUIS LATEN SCHILDEREN

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken doordat mensen besluiten zelf hun eigen huis te schilderen. Doordat ze geen gecertificeerd materiaal gebruiken en bijvoorbeeld vanaf een ladder de dakgoot schilderen, is het wachten op een ongelukje. Wanneer u ervoor kiest om uw woning te laten schilderen door professionals zal dit niet gebeuren. Als u geen zin heeft in half werk, verfspetters op de stoep of elk jaar opnieuw te moeten schilderen, kiest u voor Berry Markus Schilderwerken. Door zijn oog voor detail en zeer secure werkwijze heeft hij in de afgelopen jaren vele woningen voorzien van een nieuwe hoogwaardige laklaag.

 

WAAROM ZOU IK MIJN HUIS LATEN SCHILDEREN?

Laten we voorop stellen dat een goed onderhouden woning meer waard is dan wanneer dit niet het geval is. Mocht uw woning te koop staan en zit alles netjes in de lak, kan dit het argument zijn waarom potentiële kopers uiteindelijk toch beslissen om juist uw woning te kopen. Mocht u op het punt staan om uw woning te verkopen, kijk dan eens kritisch naar de staat van uw kozijnen en dakgoten. Wanneer zijn ze voor het laatst geschilderd en hoe is toen het schilderwerk uitgevoerd?

De medewerkers van Berry Markus schilderwerken werken secuur en geven u een prachtig en dekkend resultaat. Ze nemen de tijd om het echt goed te doen en zorgen dat ze in alle hoekjes komen. Het hout en kunststof wat in uw huis verwerkt is in en om uw woning is beter beschermd door de hoogwaardige lakken die gebuikt worden door de medewerkers van Berry Markus. Ook geven zij product- en kleuradvies.

 

VOOR IEDEREEN EEN PASSENDE OPLOSSING!

Vraag een schilderwerk-offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.