Kitten

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

Kitwerk door Berry Markus

KITTEN

Het is belangrijk om vocht buiten uw huis te houden en warmte juist binnen uw woning. Regelmatig komt het voor dat door slecht kitwerk, vocht in kieren en naden kan komen, met alle gevolgen van dien. Schimmelvorming binnen maar ook buiten de badkamer zijn hiervan een pakkend voorbeeld. Ook bijvoorbeeld het rotten van houten kozijnen had voorkomen kunnen worden door goed kitwerk.

 

WAAROM IS GOED KITWERK BELANGRIJK?

Door het wisselvallige klimaat in Nederland zijn temperaturen van -20 tot +33 graden in ons land geen uitzondering. Door de temperatuursverschillen zet het hout uit of krimpt het ten opzichte van de raam en zet de kit onder druk. Kit is flexibel maar deze flexibiliteit is niet oneindig en daarom is goed onderhoud belangrijk.

 

WANNEER HEEFT KIT ONDERHOUD NODIG?

Het onderhouden van kitnaden en afdichtingen kost slechts een fractie van wat het repareren (of erger nog een compleet kozijn vervangen) kost. Naast het afkitten van uw badkamer kunt u bij Berry Markus Schilderwerken ook terecht voor het afkitten van uw complete keuken of bijvoorbeeld toilet.

 

VOORBEELD VAN KITWERK

Denk hierbij aan sanitair, het kitten van vloervoegen, vensterbanken, raam- en deurkozijnen

en afwerking van vloer-, plafond en andere delen in huis.

 

Vraag hier een offerte voor kitwerk aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.