Airless spuiten

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

Machinaal texen door Berry Markus

UW HUIS LATEN SCHILDEREN: MACHINAAL TEXEN

Door verloop van jaren zijn er vele soorten schildertechnieken ontstaan en een zeer bekende methode is latexen. In Brabant noemen veel mensen dit ook wel 'witten', 'texen' of 'rollen'. Sinds een aantal jaar is het ook mogelijk door middel van een compressor en een speciale verfspuit de latex machinaal aan te brengen en is de verfroller niet nodig. Dit wordt ook wel 'airless spuiten' genoemd. Het resultaat is zeer glad en dekt vaak in een enkele verflaag.

 

HOE WERKT MACHINAAL TEXEN?

Elke verfklus begint met een goede voorbereiding. De ondergrond dient vet- en vuilvrij te zijn en dan begint het grote afplakwerk. Alle delen die niet voorzien dienen te worden van latex worden afgedekt of afgeplakt. Dit dient zeer secuur te gebeuren met lucht- en verfdicht papier. Vervolgens wordt de compressor op druk gebracht en wordt de latexverf geroerd en eventueel verdund.

WAT KOST MACHINAAL TEXEN?

De prijs verschilt per schilderklus en is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd dient te worden. De medewerkers van Berry Markus schilderwerken werken secuur en geven u een prachtig en dekkend resultaat. Ze nemen de tijd om het echt goed te doen en zorgen dat ze in alle hoekjes komen. Het hout en kunststof wat gebuikt is in en om uw woning is beter beschermd met de hoogwaardige lakken die gebuikt worden.

 

VOOR IEDEREEN EEN PASSENDE OPLOSSING!

Vraag een schilderwerk-offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.