Schilderwerken

2014 © Copyright Berrymarkus.nl designed by DevelopID.nl

BERRY MARKUS SCHILDERWERKEN

Het juiste adres voor service, kwaliteit en een goede prijs.

Al ruim 7 jaar leveren wij behang, glas-en schilderwerk in en om Sint Oedenrode.

SCHILDERWERKEN

Mocht u overwegen om uw woning te laten schilderen dan is dat de eerste stap in de goede richting. Er zijn mensen die 'lak hebben' aan het onderhoud van hun woning maar uiteindelijk trekken zij aan het kortste eind. Wanneer uw woning goed in de lak zit voorkomt u onnodige kosten van reparatie van bijvoorbeeld houten delen.

 

LATEN SCHILDEREN OF ZELF SCHILDEREN?

Afhankelijk van uw ervaring, kennis van voorbewerking, kennis van verf en afwerking kunt u ervoor kiezen om tijd vrij te maken om uw eigen woning te schilderen. Ook kunt u kiezen om goed opgeleide vakmensen met een rijke ervaring uw woning te laten schilderen. De medewerkers hebben een brede ervaring en kennis. Zij hebben ervaring in schilderwerk zoals een compleet woonhuis schilderen, muren behangen met structuurbehang en met bijvoorbeeld houten kozijnen lakken. Voor zowel schilderwerken binnenshuis als uitdagende schilderswerken buitenshuis kunt u gebruik maken van de expertise van Berry Markus Schilderwerken.

 

MACHINAAL TEXEN / LATEXEN

Ook het steeds populair wordende 'airless spuiten of machinaal texen' is een vakmanschap wat zij vakkundig uitvoeren. Door een gespecialiseerde opleiding in gecertificeerd materiaal zetten de medewerkers keer op keer een prachtig resultaat neer. Door milieubewust te ondernemen behoort dit schildersbedrijf uit Sint Oedenrode zeker tot de categorie ' duurzame ondernemers'. Door verf te gebruiken op waterbasis, vloeistoffen te scheiden en deze op een milieubewuste manier af te voeren dragen deze schilders zeker hun steentje bij aan een beter milieu.

Vraag direct een schilderwerk offerte aan, bekijk referenties of neem telefonisch contact op.